Lokale producten | specialty koffie | natuurlijke atmosfeer | By locals - for locals

Jouw eigen plek, voor elk moment van de dag.

Dagelijks open van 8:00 tot 17.00 voor ontbijt, breakfast-bowls, zoetigheden en je dagelijkse 'caffeine fix'. Je kan ons vinden op de Albert Cuypstraat 88.
 

Daarbij van Donderdag t/m Zondag serveren wij vanuit onze keuken een kleurrijke lunch en brunch.

 

over ons

In de Amsterdamse Pijp, in een markant pand op de Albert Cuypstraat 88 dat vroeger dienst deed als brandweerkazerne...

 

Voilà Kazerne88. Een uitnodigend adres voor alles in de categorie ontbijt, lunch, brunch en smakelijke caffeïne-shotjes.

 

Ruim, in frisse tinten ingericht en een tikkeltje 'urban', maar vooral met oneindig veel zoete en hartige lekkernijen, vegan en non-vegan. Zo pronken er knapperige croissants en smeuïge brownies onder glazen stolpen, wacht de carrot en red velvet cake erop om aangesneden te worden en hoor je er het geluid van de juicer als je op je jus wacht.

 

De keukenbrigade tovert mooi opgemaakte salades, broodjes, benedicts en bowls op je bord. Dat alles met gebruik van lokale, natuurlijke en kwalitatieve producten.

 

Heb je iets te vieren met familie of vrienden en ben je naarstig op zoek naar een hippe plek? Ook hiermee kan Kazerne88 je uit de brand helpen.

 

Bent u op zoek naar een unieke en centraal gelegen locatie voor uw vergadering of evenement? Kazerne88 biedt diverse mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu om een vergadering, workshop of (bedrijfs)borrel gaat.

Onze ruimte is uniek en biedt een sfeervolle omgeving die bijdraagt aan het slagen van uw bijeenkomst.

Audio voorzieningen en Wifi zijn aanwezig.

Wij streven naar evenementen op maat

 

Events

Albert Cuypstraat 88 

hello@kazerne88.nl (no reservations) 

opened daily 8.00 till 17.00 

Kazerne88_0015